De mogelijkheden
Alle modules en hun mogelijkheden kunnen op iedere pagina binnen de Stepcode website opgeroepen worden.

Video´s

Evenals met foto's kunt u makkelijk zeer gebruiksvriendelijke videogalerijen maken met een klik op de knop. Via de bestandenmodule is het uploaden van videobestanden erg makkelijk. U kunt bestanden naar het CMS slepen of series bestanden uploaden in zip-formaat.

De galerij kunt u indelen in diverse categorieën (albums). Automatisch aangemaakte thumbnails zorgen voor een snel overzicht van de foto's. U kunt heel eenvoudig meerdere foto's toevoegen aan de website: zip-bestanden worden namelijk op de server automatisch uitgepakt en u kunt een serie bestanden tegelijk uploaden. De video's worden afgespeeld in een Flash videoplayer.

Als uw video's al op YouTube staan of als u een leuk of interessant filmpje gezien heeft op YouTube, dan kunt u deze meteen op uw Stepcode website plaatsen. U kunt de insluitcode van YouTube kopiëren en in uw eigen website plakken. Zo heeft u het filmpje direct op uw eigen website staan.

Ook audiobestanden, zoals MP3's, zijn te beluisteren via een Flash audioplayer. Deze is overal tussen uw content op te roepen.

Probeer het zelf

Wilt u direct beginnen? Vul dan het contactformulier in en vraag een account aan. De gebruiksvriendelijke, uitgebreide wizard helpt u stap voor stap op weg.

Probeer nu!

Detlef Froh, grafisch ontwerper

"Haai ik ontwerp en ik vind stepcode echt geweldig."