De mogelijkheden
Alle modules en hun mogelijkheden kunnen op iedere pagina binnen de Stepcode website opgeroepen worden.

Zij-items

Side items zijn kleine blokjes informatie die naar keuze, op iedere pagina oproepbaar zijn. Deze blokjes kunnen verschillende soorten informatie bevatten; van zoekveld tot kalender of een vacature. Bijvoorbeeld;

Een zoekveld biedt de mogelijkheid om naar tekst in de site te zoeken. De resultaten worden automatisch op een resultaten pagina op relevantie weergegeven.

De kalender is toonbaar als een kalender blokje of als een lijst. Deze module heeft functionaliteiten gekoppeld aan de agenda-pagina.

U kunt een nieuwspagina maken door uw artikelen van een datum te voorzien. De data kunt u terug laten komen in een kalender. U kunt uw nieuwspagina ook gebruiken om uw eigen RSS feed te genereren.

Hier kunt u andere pagina's met eigen teksten en headings aanmaken. Bijvoorbeeld voor een tekstblok met contactgegevens of een vacature.

U kunt uw eigen poll aanmaken. U kunt bezoekers vragen stellen en laten kiezen tussen een aantal antwoorden. Na uw ingevoerde einddatum worden alleen nog maar de resultaten getoond.

In dit veld kunnen bezoekers hun mailadres invullen voor het aanmelden voor de nieuwsbrief. De bezoeker ontvangt automatisch een mail ter bevestiging.

De webshop is ook voorzien van zij-items. Zo kunt u de gebruiker in een blokje zijn winkelwagen tonen. U kunt ook kiezen om een product dat in de aanbieding is in een zij-item te tonen, of een ander product naar keuze.

Probeer het zelf

Wilt u direct beginnen? Vul dan het contactformulier in en vraag een account aan. De gebruiksvriendelijke, uitgebreide wizard helpt u stap voor stap op weg.

Probeer nu!

Detlef Froh, grafisch ontwerper

"Haai ik ontwerp en ik vind stepcode echt geweldig."