Uw eigen stijl
Met Stepcode kunt u kiezen uit verschillende basisontwerpen of met uw afbeeldingen gemakkelijk een eigen ontwerp maken

Beherenvanuwwebsite

Met het Content Management Systeem (CMS) kunt u op een eenvoudige manier uw website beheren en up-to-date houden. Zonder technische kennis kunt u uw website eenvoudig uitbreiden met pagina's en informatie. Het beheren van uw website wordt net zo simpel als het werken in een tekstverwerker zoals bijvoorbeeld Microsoft Word.

Een CMS maakt het publiceren en beheren van informatie op het internet beheersbaar. Met behulp van een CMS kunt u zelfstandig teksten, afbeeldingen en andere content op uw eigen website bijhouden. U bent niet meer afhankelijk van internetontwikkelaars. U kunt op eenvoudige wijze tekst, beeld, geluid en video publiceren zonder technische kennis, eenvoudig vanuit een internetbrowser.

Een statische website of intranet kan na ontwikkeling snel actief zijn. Een dergelijke website die is vervaardigd uit individuele HTML pagina's is veel moeilijker te onderhouden en kost veel meer tijd. Bezoekers vinden het belangrijk om steeds nieuwe en wisselende inhoud te zien.

De actualiteit van een website wordt door het gebruik van een CMS aanzienlijk verhoogd. Iedere daartoe geautoriseerde medewerker kan namelijk eenvoudig en snel een bijdrage plaatsen. Het gebruik van een CMS zorgt ervoor dat een website consistenter wordt. Dit komt doordat de structuur en de vormgeving van de website grotendeels vastliggen en onafhankelijk zijn van de content die getoond wordt.

Bekijk hier alle mogelijkheden van het CMS

Inloggen
Probeer het zelf

Wilt u direct beginnen? Vul dan het contactformulier in en vraag een account aan. De gebruiksvriendelijke, uitgebreide wizard helpt u stap voor stap op weg.

Probeer nu!

Detlef Froh, grafisch ontwerper

"Haai ik ontwerp en ik vind stepcode echt geweldig."