Uw eigen stijl
Met Stepcode kunt u kiezen uit verschillende basisontwerpen of met uw afbeeldingen gemakkelijk een eigen ontwerp maken

UitlegoverStepcode

Stepcode is een online dienst die zonder enige kennis van programmeren kan worden toegepast. Stepcode is een uitkomst voor designers en hun klanten. De website wordt aangestuurd door een zeer geavanceerd Content Management Systeem (CMS). Designers kunnen met Stepcode eenvoudig websites bouwen, webmasters kunnen met het CMS eenvoudig websites beheren. Van een persoonlijke weblog tot een zeer uitgebreide zakelijke corporate website of online webshop. Een website met CMS systeem: Stepcode maakt het eenvoudig én veelzijdig!

Met Stepcode kunt u alles binnen uw website direct en eenvoudig aanpassen. Daarvoor is het CMS opgebouwd uit verschillende modules. De modules kunnen binnen de website op iedere pagina worden opgeroepen

Bekijk de mogelijkheden

Stepcode biedt naast verschillende basis ontwerpen alle ruimte voor uw eigen ontwerp. Van achtergrond, kleur, afbeeldingen en buttons tot en met lettertypes. Van structuur tot en met het aantal pagina's: aan u de keus! Per pagina bepaalt u zelf welke informatie u wilt publiceren.

De interface van Stepcode is zeer gebruiksvriendelijk door het gebruik van tabbladen. Via de tabbladen maken we duidelijk onderscheid in design, lay-out, structuur en inhoud van de website. Dat werkt gewoon heel makkelijk!

De pagina structuur van uw website wordt weergegeven in een paginaboom zoals in de windows verkenner. U kunt uw eigen bestanden eenvoudig uploaden naar de website en de mappen structuur op ieder moment ordenen, rangschikken en wijzigen.

De verschillende pagina's kunt u makkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld een foto- of videogalerij, google-maps kaarten, webformulieren, rss feeds, polls of zelfs een uitgebreide online enquête of webshop.

De paginastructuur van uw website wordt helder en duidelijk weergegeven in een paginaboom. U kunt natuurlijk ongelimiteerd pagina's bijmaken, hernoemen, rangschikken of verwijderen. Daarnaast kunt u elke pagina uitbreiden met subpagina's.

U kunt uw eigen bestanden uploaden naar de website en de mappen structuur op ieder moment ordenen, rangschikken en wijzigen. U kunt via het CMS ook een netwerkschijf aanmaken (WebDAV) om zo nog makkelijker uw bestanden naar de website te uploaden.

Binnen het CMS kunt u eenvoudig linken naar bestanden die bezoekers mogen downloaden. Uw Word-documenten, Excel-formulieren of PDF bestanden kunt u op deze manier eenvoudig delen met bezoekers van de website.

Stepcode biedt alle ruimte voor ervaren gebruikers. De teksteditor biedt de mogelijkheid om HTML toe te voegen aan een pagina. Ook kan men makkelijk CSS regels toevoegen aan de website.

Wilt u direct beginnen? Vul dan het contactformulier in en vraag een account aan. De gebruiksvriendelijke, uitgebreide handleiding helpt u stap voor stap op weg. Stepcode werkt makkelijk, snel en slim. Probeer het zelf!

Ga naar het contactformulier

Inloggen