Uw eigen stijl
Met Stepcode kunt u kiezen uit verschillende basisontwerpen of met uw afbeeldingen gemakkelijk een eigen ontwerp maken

Zoekmachinevriendelijk

Het platform van Stepcode is uitermate geschikt om goed geindexeerd te kunnen worden door Google. Een goede website is immers pas succesvol indien deze makkelijk kan worden gevonden en goed wordt bezocht door de doelgroep. In overleg met verschillende internetmarketeers is het CMS zo ingericht dat aan alle technische randvoorwaarden is voldaan.

Binnen het CMS wordt bijvoorbeeld automatisch een Google Sitemap gegenereerd. Met deze Google Sitemap worden al uw URL's (adressen van webpagina's) op een eenvoudige manier verzonden naar de Google-index. Met Google Sitemap brengen we Google op de hoogte van de status van uw webpagina's en de wijzigingen die hierin aangebracht worden.

Een goede indexatie door zoekmachines is echter vooral een zaak van goede content en de juiste koppelingen. Dit is allemaal via het CMS zelf te regelen, maar wij kunnen u ook in contact brengen met partijen die hierin volledig gespecialiseerd zijn.

Probeer het zelf

Wilt u direct beginnen? Vul dan het contactformulier in en vraag een account aan. De gebruiksvriendelijke, uitgebreide wizard helpt u stap voor stap op weg.

Probeer nu!

Detlef Froh, grafisch ontwerper

"Haai ik ontwerp en ik vind stepcode echt geweldig."